Levering / afhalen
  • Register

Levering / afhalen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? Wij hebben de aangeboden wijnen altijd in voorraad (tenzij nadrukkelijk anders vermeld). Meestal kunnen wij dan ook binnen 48 uur leveren binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Soms kan dit iets langer duren, maar veel langer zal het niet zijn.

Door wie wordt de wijn geleverd? Uw bestelling wordt geleverd door DPD Pakketservice.

Wat als ik niet thuis ben? DPD doet in totaal 3 pogingen om af te leveren. Mocht u niet thuis zijn, dan laat DPD een bericht achter met daarop de instructies. Op de website van DPD staat verdere informatie. Hier staan de verscheidene opties keurig beschreven.

Kan ik het afleveradres wijzigen nadat ik besteld heb? Ja, maar neemt u dan vooral zo spoedig mogelijk contact met ons op via ons contactformulier. Mocht DPD u een bericht achtergelaten hebben bij een eerdere leveringspoging, dan kunt u het adres wijzigen op hun hiervoor bedoelde site www.nieuwelevering.nl .

Wat te doen als ik niets ontvangen heb binnen 72 uur? Rekent u het weekend en/of andere feestdagen mee? Wacht u dan nog even. Heeft u misschien een bericht ontvangen betreffende uw bestelling om een datum en tijd af te spreken? Neemt u anders even contact met ons op, of direct met de vervoerder indien deze u een boodschap heeft nagelaten.

Moet ik mij legitimeren bij ontvangst? Wijnkarretje of DPD mag de wijn niet afleveren aan een minderjarig persoon. Een geldig legitimatiebewijs kan gevraagd worden ter bevestiging.

Kan iemand anders de bestelling in ontvangst nemen? Ja aan een volwassen persoon mits u dit voortijdig aan ons doorgeeft.

Moet ik mij legitimeren bij het afhalen? Ja, wij vragen om een geldig legitimatiebewijs indien u de bestelling komt afhalen. Dit om misverstanden te voorkomen.

Kan iemand anders mijn bestelling afhalen? Ja, mits u dit voortijdig aan ons doorgeeft via ons contactformulier. De persoon dient wel in het bezit te zijn van uw geldig legitimatiebewijs.

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen? U heeft de mogelijkheid om uw bestelling bij ons af te halen. Het adres staat vermeld bij de contactgegevens. Neem wel even contact met ons op om een afspraak te maken.

Wijnkarretje

 x 
Winkelwagen is leeg

Wijnkarretje

  • Lage verzendkosten vanaf EUR 6,50 per bestelling
  • Geen verzendkosten bij bestellingen boven de
    EUR 100,00
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Veilig betalen

Betrouwbaar betalen via

Online betalingen in deze webshop worden veilig afgehandeld door ICEPAY

nix 18 logo