Over ons
  • Register

Welkom bij Wijnkarretje.nl

inschenken rode wijnNa een lange carrière in de drankenbranche zijn wij op 1 augustus 2014 onze eigen wijnhandel begonnen. Hiermede is voor ons een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Wij kunnen nu persoonlijk invulling geven aan onze eigen ideeën en opvattingen omtrent zakelijke dienstverlening in de Horeca en andere klanten. Dat wil zeggen dat wij als kleinschalige ondernemer snel, flexibel en slagvaardig kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. En dat wij in staat zijn om snel uw bestellingen op te nemen en af te leveren.

Maar behalve aan de Horeca en andere zakelijke afnemers leveren wij ook graag aan particulieren.

Speciaal voor die groep klanten hebben wij een interessant assortiment aan witte, rode en rosé wijnen samengesteld, uit de zogenaamde “oude wereld” (Frankrijk, Italië e.d.) als ook uit “nieuwe landen”, zoals Australië, Chili, Zuid-Afrika. Verder kunnen wij natuurlijk ook voorzien in mousserende wijnen, als Champagne, Prosecco en Cava, alsmede Portwijnen en Sherry’s. Zoals u op deze website kunt zien loopt het “vaste” assortiment uiteen van goede huiswijnen tot selecte kwaliteitswijnen. Daarnaast kan in telefonisch overleg het assortiment altijd worden aangevuld en uitgebreid met andere wijnen, afhankelijk van de individuele wens van de klant.

Door gerichte inkoop en lage kosten kunnen wij onze wijnen tegen zeer voordelige prijzen aanbieden. Speciaal voor particulieren leveren wij ook in kleinere besteleenheden en desgewenst in wisselende samenstelling: Rood, Wit en Rosé of goedkopere en duurdere flessen van een kleur.

Voorts komen wij regelmatig met acties en aantrekkelijke aanbiedingen, waarvan wij u tijdig per nieuwsbrief op de hoogte stellen.

Naast de verkoop van wijnen bieden wij u tevens: 

  • Advies in wijn- en spijzen combinaties
  • Het geven van wijnproeverijen op locatie
  • Het leveren van kerstpakketten, cadeaupakketten en samengestelde proefpakketten